Vedete din Romania

#monica columbeanu #sofer #bodyguard

Monica Columbeanu vrea un sofer-bodyguard de elita

Dupa ce a renuntat la serviciile soferului Voicu, Monica Columbeanu este asaltata de potentiali soferi care spera sa conduca Bentley-ul sotiei lui Irinel. Daca unii dintre ei au experienta serioasa, chiar si ca angajati MAI sau in legiunea straina , cei mai multi si-au "umflat" CV-ul pentru a impresiona.

"M-am bucurat cand am vazut ca unii dintre ei au lucrat la MAI sau au facut parte din Legiunea Straina. Ei au inteles ca noi cautam un sofer care sa ne asigure oarecum si protectia. Insa, am avut si neplacuta surpriza sa constat ca zeci de CV-uri erau fabricate de posibili candidati care doreau cu orice pret sa puna mana pe acest job", a povestit Monica Columbeanu pentru Cancan.

Doamna Columbeanu ia foarte in serios verificarea mail-urilor si se asigura ca fiecare detaliu este adevarat. La trierea candidatilor a ajutat-o si nasul si managerul ei Matei Miko .

"Cat de curand o sa urmeze proba practica si dupa aceea o sa decidem pe care il oprim. Exista intr-adevar si alte persoane care au venit cu recomandari foarte bune, de la prieteni apropiati, dar si acestia vor fi testati ca si restul", a adaugat Moni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului