Vedete din Romania

Monica Columbeanu, tur de forta la Festivalului Bucharest Fashion Week

Monica Columbeanu a facut un adevarat tur de forta in prima seara a Festivalului Bucharest Fashion Week . Sotia afaceristului Irinel Columbeanu si-a rotunjit simtitor veniturile, dupa ce a defilat in 9 colectii din cele 13 prezentate, miercuri seara, la Rin Grand Hotel , povesteste Ziarul.

Monica Columbeanu a fost omniprezenta la prezentarea colectiilor designerilor autohtoni, in seara inaugurala a editiei a noua a Festivalului Bucharest Fashion Week , eveniment desfasurat anul acesta la Rin Grand Hotel.

Daca in trecut rare au fost momentele in care Monica Columbeanu s-a intalnit pe acelasi podium cu mult mai experimentata Claudia Neghina , la festivalul de moda care tocmai a inceput pe 16 aprilie, modelele si-au incrucisat pasii in nu mai putin de zece colectii.

Claudia Neghina i-a suflat acesteia o mare parte din diademele de mireasa, relateaza Gardianul.

Amandoua sunt frumoase, poate una mai aproape de dimensiunile unui model adevarat decat cealalta, ambele sunt celebre si mai mult decat instarite financiar. Claudia este veche in bransa, dar vine din urma cu pasi repezi Monica, iar duelul modelelor pentru titlul de mireasa a colectiei devine din ce in ce mai aprig.

Se pare ca Monica are exact ceea ce isi doreste, si anume sa fie tratata ca orice manechin de rand si nu cu mult timp in urma declara ca o profesionista accepta orice fel de provocare, remunerata fiind ca toate celelalte modele.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare