Vedete din Romania

#monica columbeanu #ramona gabor #studii

Monica Columbeanu si secretul studiului

Monica Columbeanu este o studenta sarguincioasa. Rezultatele ei nu o pun intr-o lumina buna pe sora ei mai mica, Ramona Gabor , care a primit cateva note de patru in sesiune.

Sotia miliardarului vrea sa aiba succes pe toate planurile: ca mama, sotie si femeie de cariera. Ocupata mai tot timpul cu prezentari de moda sau reality show-ul de la B1 TV, Monica isi face totusi timp pentru invatat si ia note bune la facultate.

Studenta in anul trei la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Universitatii SNSPA, doamna Columbeanu ia note mari la examene si, conform colegilor, se straduieste din greu sa aiba rezultate bune.

Monica are o reteta proprie pentru noptile in care trebuie sa studieze pentru examene. "Pun intr-o ceasca mare de lapte cald, o cescuta tare de cafea. Reteta da rezultate bune doar studentilor care nu sunt dependenti de cafea!", a declarat ea, pentru Click!

Ramona nu iubeste scoala

Ramona Gabor, studenta in anul doi la Facultatea de Finante-Banci din cadrul Universitatii Romano-Americane, nu este atat de preocupata de invatatura ca sora ei. Nici absentele nu au ajutat-o deloc in sesiune, unde nu a avut rezultate bune.

Fosta asistenta a lui Dan Capatos a primit patru note de patru la examene. Desi are mult mai putine responsabilitati ca Monica, ea nu pare preocupata de invatatura, alegand sa-si petreaca timpul in cluburi si la evenimente mondene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare