Vedete din Romania

#monica columbeanu #calarit #irinel columbeanu #tv #teatru

Monica Columbeanu, pasionata de calarie

Fiindca nu ii place sa stea degeaba, Monica Columbeanu a descoperit echitatia. Ea a hotarat sa calareasca cat mai mult, pentru ca o considera o activitate benefica.

Pentru a nu se mai gandi la suferinta produsa de articolele negative din presa, Monica Columbeanu se apuca de calarit . Sotia miliardarului va practica echitatia la un complex din Baneasa.

"La inceput imi era frica de cai, insa acum pot spune ca sunt absolut incantata ca am acceptat aceasta provocare. Este un sport extrem de placut si mai ajuta si la tonifierea muschilor , deci implicit la mentinerea siluetei", a spus Monica pentru "Gardianul". 

Atunci cand nu merge la teatru, nu invata pentru facultate si nu danseaza lasciv cu straini, Moni isi umple timpul cu fetita ei si cu diverse activitati care sa o stimuleze.

"Imi place sa fac tot felul de lucruri noi, pentru a creste ca si om. Nu suport sa stau acasa sa ma uit ore in sir la televizor, asa ca prefer sa ma apuc de diferite cursuri" a adaugat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare