Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #moda

Monica Columbeanu nu mai vrea sa urce pe podium in lenjerie intima

Monica Columbeanu a revenit in Romania pentru o prezentare de moda , insa a refuzat sa urce pe podium in lenjerie intima .

La prezentarea de moda a Gabrielei Mirea, intitulata "Plastic is fantastic", Monica nu a vrut sa prezinte lenjerie intima , ca celelalte modele.

Sotia lui Irinel a urcat pe podium intr-o rochie lunga, albastra, cu multe cristale swarovski .

Intrebata de reporteri despre incidentul in care a fost implicat Irinel alaturi de doua blonde, Moni a refuzat sa-si critice sotul.

"Incerc sa trec peste aceste evenimente cu capul sus, pentru ca sunt constienta ca nu sunt nici prima, nici ultima femeie careia i se intampla acest lucru. Cu toate acestea, eu o sa ii fiu mereu recunoscatoare pentru ce a facut pentru mine si ii voi aprecia intotdeauna eforturile facute doar pentru mine", a declarat Moni pentru Cancan.

Sederea in SUA a facut-o pe sotia lui Irinel sa vada lucrurile altfel si sa nu cerseasca dragoste de la sotul ei.

"Nu l-am mustruluit pe Irinel pentru ca nu sunt genul. Eu nu cersesc dragoste, sunt obisnuita sa o primesc dintotdeauna, sa fiu respectata, dar m-am obisnuit sa fiu si dezamagita . Le accept pe toate ca atare", a declarat Monica pentru ziarul National.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului