Vedete din Romania

#monica columbeanu #ramona gabor #gabriel badalau

Monica Columbeanu, incantata de cultura generala a iubitului Ramonei

Monica Columbeanu pare in sfarsit multumita de un barbat din viata Ramonei. Dupa ce i-a criticat pe toti prietenii ei, Moni l-a acceptat pe ultimul pentru ca este "un tip cult ".

Sotia lui Irinel Columbeanu crede ca Ramona a avut "mana buna" atunci cand a inceput relatia cu Gabriel Badalau , noul ei iubit.

"I-am spus sa fie atenta cu cine se asociaza, cu cine iese si cu cine isi petrece timpul, pentru ca exista o multime de baieti care se dau pe langa ea doar ca sa apara a doua zi in ziare. Vad ca ea nu isi da seama ca multi de folosesc de ea...", spunea Monica in urma cu cateva luni.

Faptul ca iubitii Ramonei nu-i erau simpatici a dus chiar la o ruptura intre cele doua surori, care a fost insa rezolvata de relatia cu Gabriel Badalau, fiul fostului prefect de Giurgiu Nicolae Badalau.

"Este un baiat cu educatie, nu se compara cu fostii iubiti ai Ramonei. In ultima vreme am petrecut mai mult timp impreuna si am avut ocazia sa-l cunosc mai bine. Mi-a facut o impresie buna, avem ce discuta, are pareri interesante. Am iesit la film si in club cu el si Ramona, si mereu am gasit subiecte de conversatie . Jucam Fazan pe neologisme si ne cam bate, trebuie sa recunosc. E un tip cult", a marturisit Monica pentru Gardianul.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului