Vedete din Romania

Monica Columbeanu din nou pe podium


Dupa o pauza de cateva zile, de la revenirea sa in tara, Monica Columbeanu a urcat din nou pe podium, de aceasta data la Bucuresti Mall. Sotia lui Irinel a fost vedeta prezentarii colectiei realizata de designerii Matthew Williamson, Sasper Conran sau Julien Macdonald. Britanicii de la Debenhams, un lant de magazine cunoscut in toata lumea, care au lucrat cu mari vedete internationale, Kyilie Minoque, Kate Moss sau Nicole Kidman , s-au aratat, de asemenea, interesati sa incheie un contract cu Monica, pentru a-i reprezenta si la alte evenimente, relateaza Ziarul. Monica Columbeanu si-a rotunjit venitul cu o suma frumusica pe care a primit-o de la Debenhams, un brand britanic foarte cunoscut, care a imbracat vedete internationale. Mi-au placut foarte mult creatiile lor. Cand vor mai avea evenimente, voi accepta sa colaborez cu placere. Bineinteles, urcarea mea pe podium depinde si de alte aspecte. Am mai spus-o, nu ies din casa decat daca merita, a marturisit Monica.

Atitudine de superioritate

Proaspat innobilata de iesirile la rampa internationale, Monica Columbeanu a adoptat o noua atitudine, de superioritate, fata de colegele sale de breasla autohtone. Ea a facut tot posibilul sa se tina departe de celelalte modele, a facut mereu observatii celor din jur si a solicitat la maximum rabdarea insotitorului ei, zuztine Cancan. Potrivit unor surse din culisele prezentarii, Moni l-a admonestat incontinuu pe ajutorul ei, atragandu-i atentia sa-i tina lucurile ca nu cumva sa dispara. Trebuie precizat ca in culisele evenimentului se aflau alte cateva zeci de manechine, cele mai multe vedete de televiziune, printre care Simona Patruleasa, Ilinca Vandici , Andreea Spataru , Andreea Mantea , "Bebelusele" Oana si Delia de la " Cronica Carcotasilor ", Corina Zugravu, Aminata si Nicoleta Macarencu. Spre deosebire de prezentarile de la Fashion Week, cand s-a aratat mult mai comunicativa, acum, dupa ce a defilat pe podiumurile de la Roma si Milano, Monica de-abia a catadicsit sa schimbe cateva vorbe cu celelalte fete. Foto:Ziarul Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare