Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #sofer #anna lesko #angajati

Monica Columbeanu despre Irinel, creatorul de vedete

Monica Columbeanu a inceput turneul de promovare al noului sezon din reality show-ul de pe B1TV. Dupa aparitia in emisiunea "Happy Hour", ea a participat si la " Un show pacatos " unde a contestat faptul ca Anna Lesko ar fi reusit in muzica fara Irinel . Remarcile ei au atins si angajatii neplatiti la timp ai lui Irinel si pe soferul care o astepta in culise.

Monica crede ca Anna Lesko a reusit sa aiba o cariera de succes in muzica, doar datorita lui Irinel. "Daca nu era Iri, Anna Lesko ar fi fost un zero barat!" a spus ea, dar nu a intarziat sa recunoasca contributia lui Irinel si la ascensiunea ei: "As fi nesimtita daca nu as recunoaste ca si ascensiunea mea i se datoreaza lui Iri. Fara el, eram un nimeni."

Dupa ce a recunoscut puterea lui Irinel de a crea vedete prin relatiile lui, ea si-a marturisit dragostea si aprecierea pentru sotul ei: "Nu stiu daca sunt un exemplu de urmat pentru fetele tinere, pentru ca nu toata lumea are norocul meu. Sotul meu ma adora, ma respecta, nu m-a jignit niciodata in viata lui cu nimic si nu merita sa-i fac niciun lucru imoral ."

"Cand cheltui ceva, o fac din banii castigati de mine."

Sotia miliardarului a raspuns si la acuzatiile vehiculate de catre angajatii lui Irinel, referitoare la situatia salariilor neplatite la timp. Ea a declarat prefera sa cheltuiasca banii ei si nu pe ai sotului si a asigurat ca salariile angajatilor vor fi platite, insa selectiv , doar pentru cei care merita.

Rautatile Monicai l-au atins si pe soferul ei, pe care nu l-a invitat pe platou, considerandu-l "bun numai de decor".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare