Vedete din Romania

#politie #paparazzi #monica columbeanu

Monica Columbeanu, acuzata de tentativa de omor calificat

risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 12 ani, daca politia va da dreptate fotografului Cancan care o acuza de tentativa de omor calificat.

Joi, fotograful a depus o noua plangere, legata de incidentul din luna mai, cand Moni l-ar fi accidentat voit cu masina.

"Doamna Columbeanu nu a dorit sa-l omoare, dar, prin gestul sau, a acceptat producerea acestei fapte. Asta in conditiile in care mijlocul folosit pentru agresiune , in cazul nostru automobilul, ii putea provoca moartea. Aceasta fapta este pedepsita de lege cu inchisoare de la sapte ani si jumatate pana la 12 ani si jumatate", a declarat avocatul fotografului Victor Petrisor , citat de Ziare.com.

Noua plangere a fost depusa la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa reclamatia initiala depusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru vatamare corporala.

Probele fotografului nu garanteaza insa o condamnare . Potrivit unor surse din interiorul anchetei, citate de Libertatea, certificatul medico-legal adus de jurnalist pare suspect, fiind eliberat abia la trei saptamani de la presupusul incident.

Daca certificatul nu corespunde procedurilor anchetei,acuzatiile la adresa Monicai Columbeanu ar putea fi retrase.

Incidentul a avut loc de ziua lui Irinel Columbeanu, in seara zilei de 31 mai, cand Moni si sotul ei plecau din club. Dupa ce s-a urcat la volan si a pornit motorul, Monica Columbeanu a fost orbita de blitzul fotografului in timp ce incerca sa scoata autoturismul din parcare.

 

Citeste si

Moni a lovit cu masina un paparazzo!

Monica Columbeanu: "Nu pot sa ma relaxez la mare la noi"

Monica Columbeanu, hartuita telefonic de un obsedat

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului