Vedete din Romania

Monica Columbeanu, a treia coperta

foto pentru coperta revistei „ “ si la Festivalul Modei de la Milano, povesteste Ziarul. Sotia lui Irinel se afla in tratative cu o alta publicatie cunoscuta din Italia, pentru a aparea, din nou, pe coperta.

Note mari in sesiune

Studenta in anul doi la Facultatea de comunicare si relatii publice , Monica Columbeanu a trecut cu brio de cele sapte examene din sesiune. Mai mult, sotia lui Irinel a descoperit ca a inceput sa-i placa politica. Monica a reusit sa obtina in sesiune trei note de 10 (la Engleza, Publicitate si reclama si Istoria comunicarii), una de 9 si una de 8. “Mai astept rezultatele la doua materii, la Informatica si Politologie. Sper sa iau si acolo note la fel de bune”, a adaugat aceasta.

Peaca in Italia

Monica Columbeanu va decola, in cursul zilei de maine, spre Roma, unde va participa la o sedinta foto pentru coperta revistei „ Qui “, iar apoi la Milano, unde va urca pe scena, la Festivalul Modei, ca manechin al Valeriei Marini, care isi va prezenta colectia “Seduzioni Diamonds Valeria Marini ” si e dedicata celebrei actrite Sophia Loren. Tot in Italia, Monica va purta negocieri pentru cea de-a treia aparitie a sa pe coperta unei reviste: „Momentan suntem in discutii, ma duc sa vad la fata locului despre ce e vorba. De asemenea, sunt solicitata si pentru alte interviuri“. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare