Vedete din Romania

Monica Columbeanu a cucerit Italia

Panourile publicitare cu sotia lui Irinel pe coperta revistei “ ” se afla postate peste tot in orasele italiene. Italienii o trateaza pe Monica Columbeanu ca pe o regina. In cinstea ei, reprezentantii revistei “ Qui ” au dat o grandioasa petrecere, pentru performanta romancei de a fi vandut intreg tirajul publicatiei, in numai doua zile, relateaza Click.

Vanzari record

Monica a realizat un pictorial incendiar , in desuuri sexy, care a sucit mintile tuturor italienilor. Drept urmare, editia a fost suplimentata cu inca doua sute de mii de exemplare. Revista “Qui”, cu Monica Columbeanu pe coperta, a inregistrat un tiraj record, intr-o singura zi fiind vandute o suta de mii de exemplare, in chioscuri, in librarii si benzinarii , povesteste Ziarul.

20 de pagini

In plus, panourile publicitare cu sotia lui Irinel pe coperta revistei se afla postate peste tot in orasele italiene, inclusiv in statiile de autobuze. Revista i-a dedicat Monicai nu mai putin de 20 de pagini, inclusiv si un interviu al acesteia si un pictorial sexy, in lenjerie intima.

Cariera in Italia

Dupa ce a acordat o serie de interviuri in reviste de prestigiu si a defilat pe podiumul Festivalului de moda de la Milano, sotia lui Irinel poate deja aspira la o cariera in “Cizma”, atat in televiziune, cat si in cinematografie. Chiar vineri, ea a fost la o intalnire cu reprezentantii unui nou post de televiziune din Roma, unde a purtat negocieri pentru o emisiune, a carei amfitrioana sa fie. Insa proiectul se va concretiza abia peste cateva luni, dupa ce Monica va invata sa vorbeasca italiana fluent si corect. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare