Vedete din Romania

# monica anghel dieta # monica anghel slaba #monica anghel

Monica Anghel, socant de slaba. A ajuns piele si os

Cantareata Monica Anghel a slabit spectaculos. In doar cateva luni, artista a ajuns de nerecunoscut.

A slabit 35 de kilograme si arata cu totul altfel. Cantareata a suferit o operatie de hernie de disc anul trecut, iar imediat dupa aceasta interventie a inceput si un regim de slabire.

Rezultatele nu au intarziat sa apara. Vedeta spune ca nu a tinut o cura de slabire stricta, ci a invata cum sa manance sanatos si corect.

“Am invatat acum ca slabesti daca mananci. Sigur, important e ce mananci. Eu ma hranesc foarte bine, ma simt foarte bine, am foarte multa energie. Am facut un set de analize, am mers la nutritionist. Nu am facut nimic de capul meu. Cu ajutorul psihologului mi-am dat seama ca pot si vreau sa fac acest lucru. Ma simt foarte bine“, a dezvaluit cantareata.

“Dimineata, la prima ora, mananc o omleta cu seminte de chia, fara prea mult ulei. Pe la 10.00-11.00, consum 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, merg pe o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. Sunt multe mese, e totul foarte sanatos si sunt bucuroasa ca am reusit! Nu vreau sa ascund nici faptul ca mi s-a propus de catre diversi medici, unii chiar foarte buni, sa fiu operata, sa mi se micsoreze stomacul chirurgical, dar am spus NU. Mi se pare aberant să imi tai stomacul pentru 25 de kilograme”, a povestit vedeta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare