Vedete din Romania

#monica anghel infectata cu covid #stare monica anghel #monica anghel covid #monica anghel

Monica Anghel are Covid desi este vaccinata. Modul in care a facut anuntul

Indragita artista Monica Anghel este vaccinata complet impotriva coronavirusului. Cu toate acesta cantareata s-a infectat cu Covid-19 dupa ce a intrat in contact cu alte persoane infectate.

 

Monica Anghel le-a dat fanilor vestea ca este infectata cu noul Covid pe retelele de socializare. Aceasta a tinut sa mentioneze ca este vaccinata, tocmai pentru a atrage atentia asupra faptului ca varianta Delta a virusului este foarte agresiva.

“Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid …Aveti grija de voi”, a scris Monica Anghel pe contul ei de Instagram.

Mesajul a fost postat in dreptul unei fotografii in care vedeta apare nemachiata, stand in pat. In plus, nu a folosit nici filtre, semn ca nu se simte deloc bine din cauza virusului.

Tot mai multe vedete afectate de tulpina Delta a coronavirusului

Rata de infectare cu temutul virus creste alarmant in ultima perioada. Prin urmare printre miile de persoane depistate pozitiv, zilnic, se afla si multe vedete sau alte persoane publice. 

Monica Anghel nu este singura vedeta infectata cu coronavirus. Pe lista se mai regasesc Elena Merisoreanu, Viorica de la Clejani, Theo Rose precum si Loredana Groza, dar si alte personalitati precum Irinel Columbeanu sau Sorin Oprescu.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare