Vedete din Romania

#revolta #hoti #monica anghel

Monica Anghel a rabufnit: „Niste hoti ordinari”. De ce este revoltata vedeta

Monica Anghel a slabit spectaculos, insa, din pacate, multi profita de imaginea ei si de faptul ca a reusit sa dea jos in jur de 30 de kilograme.

 

Recent, pe internet a aparut o reclama la picaturi de slabit, iar imaginea vedetei a fost asociata, in mod fraudulos, cu aceasta metoda de a topi kilogramele.

Reactia Monicai Anghel nu a intarziata sa apara, iar vedeta a spus clar ca nu a acceptat sa promoveze si sa fie imaginea acestor picaturi de slabit.

„Am ales sa fac acest live pentru ca din nou a aparut acest site cu picaturi cu care, vezi Doamne, am slabit eu. Ceea ce este o prostie. N-am slabit cu nicio picatura, nu va mai luati dupa toate tampeniile astea care apar, pentru ca astea sunt niste site-uri fantoma. Sunt niste hoti ordinari care nu vor altceva decat sa va ia banii.

Sunt din ce in ce mai multi oameni care ma intreaba acest lucru. Nu exista, oameni buni, nicio picatura din asta pe care eu sa o fi luat vreodata in viata mea si care sa ma ajute sa slabesc.

(..) Eu va propun sa nu ne mai pese de toate prostiile astea. Indiferent de cum arati, daca tu te simti bine e cel mai important. Am vrut sa va spun ca sa stiti ca eu nu promovez asemenea picaturi”, a declarat Monica Anghel in timpul unui live pe retelele sociale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare