Vedete din Romania

#monica columbeanu #italia #modelling #impresar #scandal #ramona gabor

Moni, urmarita la Roma de impresar

Monica Columbeanu a participat marti seara la Roma la o prezentare de moda pentru cunoscutul designer italian Renato Balestra. La eveniment a aparut si fostul impresar al Monicai, Antonello de Gennaro, care a si incercat sa o abordeze.

Doamna Columbeanu a fost stresata de scandalul iscat de declaratiile fostului ei impresar si era cat pe ce sa renunte la prezentarea de la Roma. Cand a hotarat totusi ca trebuie sa participe, ea a avut parte de o surpriza neplacuta. Neinvitat, de Gennaro a urmarit-o din public.  

"Desi nu a fost invitat sa ia parte la prezentare, Antonello a reusit sa intre in sala, insa a fost rugat de organizatori sa paraseasca incinta. In final, Antonello a ramas la eveniment in picioare si a urmarit-o pe Monica evoluand pe podium, timp in care i-a facut cateva fotografii. Imediat cativa bodyguarzi si soferul personal au asigurat paza Monicai", a spus Mariana Vatamanu, asistenta personala a Monicai in Italia, pentru Libertatea.

Sursele lui Antonello

Pentru ca fostul impresar face publice detalii din proiectele Monicai, ea crede ca exista o sursa apropiata. Aceasta pare sa fie Madalina Radu , gazda unei emisiuni pe OTV, prietena buna cu sora lui Moni, Ramona Gabor .

Ramona planuieste chiar sa se mute in aceeasi casa cu femeia care ar putea sa-i furnizeze lui de Gennero informatii private despre Monica Columbeanu. Madalina si Ramona neaga orice implicare in scurgerea de informatii.

"Am sunat-o acum pe Madalina. Mi-a spus ca ea nu a mai vorbit cu ala de trei saptamani si mi-a spus ca nu se va lasa impresariata de el", a declarat Ramona Gabor pentru CanCan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare