Vedete din Romania

#relatie #irinel columbeanu #monica columbeanu

Moni o ataca pe "blonda lui Iri"

Monica Columbeanu o ataca pe blonda care a fost vazuta in compania lui Irinel in ultima perioada. Ea spune ca nu este geloasa si ca accepta aventurile sotului ei, iar ieseanca care l-a insotit pe sotul ei in ultima perioada este “un accesoriu”, pe care ea il ignora. Sotia lui Iri spune ca se va muta in Bucuresti intr-un apartament inchiriat, chiar daca nu are probleme in casnicie.

Moni spune de foarte multa vreme ca ea si Iri au o relatie deschisa si ca ea nu este geloasa pe alte femei care trec prin viata sotului ei. “Evident ca nu ma deranjeaza, chiar eu i-am propus sotului meu de nenumarate ori sa vina acasa cu o domnisoara oricand isi doreste. Nu m-ar deranja sa fie cu altcineva pentru ca in general eu nu pun pret pe accesorii”, a declarat manechinul, in direct la Pro FM.

Daca despre sotul ei, Monica nu are ceva de comentat, ea i se adreseaza in schimb blondei care a fost vazuta in club alaturi de afacerist . “Probabil ca e foarte frustrant sa nu fi facut nimic pana la 30 de ani si atunci a fi pe prima pagina a unui ziar poate fi o mare realizare pentru ea”, a precizat Moni, citata de Libertatea.

Raspunsul "blondei lui Iri"

In replica, Mariana Rosca , ieseanca la care face referire Moni a declarat ca sotia lui Iri este o frustrata, care nu-si face sotul fericit. “Eu, pana la 30 de ani, am ajuns sa am propria afacere, doua apartamente de 1,5 milioane de dolari in Liban si un iubit care chiar ma iubeste. Ea, in schimb, e cea frustrata, pentru ca, in afara de un copil, cu care probabil ca va si ramane daca o va parasi sotul, nu mai are nimic, pentru ca nu cred ca-i va lasa Irinel ceva”, a declarat Mariana , pentru Libertatea.

Blonda a adaugat faptul ca atacurile Monicai o deranjeaza, pentru ca aceasta nu ar avea dreptul sa faca asta, mai ales ca discutiile dintre ea si Irinel Columbeanu nu au avut tenta sexuala. “Irinel mi-a spus ca e foarte incantat ca are, in sfarsit, cu cine sa vorbeasca. Am palavragit ore in sir despre reincarnare, un subiect despre care el are o teorie foarte plauzibila, care, recunosc, m-a fascinat si pe mine in seara cu pricina”, a adaugat Mariana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare