Vedete din Romania

#sofer #ricky martin #monica columbeanu

Moni face glume pe seama sexualitatii fostului sofer

Ricky de Romania este pentru Monica Columbeanu la fel de gay ca autenticul Ricky Martin . Fosta sefa a actualului model preferat al lui Catalin Botezatu a spus ca nu este sigura de sexualitatea lui Voicu, care ar putea fi gay.

Moni s-a lasat luata de val intr-o emisiune la radio si a spus ca fostul sofer ar putea semana cu Ricky Martin inclusiv la orientarea sexuala. „Nu prea imi place sa-l ascult pe Ricky Martin. Asta a recunoscut ca e gay. Bine, nici despre asta din Romania nu se stie foarte clar. S-ar putea sa fie gay!”, a declarat aceasta, citata de Ring.

Ea a retractat apoi afirmatiile, spunand ca a facut doar o gluma proasta , in emisiunea de la radio. Monica le-a spus jurnalistilor de la Ring, care au contactat-o pentru o reactie, ca a fost deranjata de faptul ca DJ-ul de la radio ii punea foarte multe intrebari despre un fost angajat .

„N-am vrut sa spun ca Voicu e gay, era o gluma proasta! Nu vreau sa spun ca e gay... Oricum, nu e problema mea. Vorbim despre un fost sofer, nu despre fostul meu sot. De unde sa stiu eu daca e gay sau nu?! Nu cred ca e gay, dar, oricum, nu e treaba mea. Si despre mine s-a scris ca as fi lesbiana ”, a precizat aceasta pentru Ring.

“Gluma” fostei sale sefe l-a lasat insa rece pe Voicu, care nu a vrut sa comenteze afirmatiile Monicai.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului