Vedete din Romania

#divort #irinel columbeanu #monica columbeanu

Moni: "Eu nu stiu ca divortez dar... orice e posibil"

Monica Columbeanu nu neaga zvonurile despre divortul iminent de catre Irinel , alegandu-si cuvintele cu grija. Sotul ei ii trimite SMS-uri cu "Nu divortam".

Inivtata in cadrul emisiunii "Un show pacatos" de la Antena 1, Monica Columbeanu nu a negat posibilitatea unui divort , explicand totusi ca ea nu stie nimic despre desfacerea casniciei cu Irinel.

"Din cate stiu eu, nu este adevarat. Cel putin asta reiese din comportamentul si atitudinea lui. Dar este posibil sa faca asa ceva fara ca eu sa stiu. Ba chiar a fost deranjat de ce a aparut in presa", a declarat Moni, la Antena 1.

Dupa ce a primit un SMS in direct de la Irinel care nega zvonurile despre divort, Moni si-a intarit spusele.

"Mie imi place sa fiu maritata! Daca vreodata va divorta de mine, imi promit mie insami ca in maxim sase luni ma recasatoresc, pentru ca asa ma simt eu stabila. Am incredere in el, dar e posibil ca Irinel sa divorteze fara ca eu sa stiu. Nu cred ca Iri vrea sa-si bata joc de mama copilului lui. A trecut de multe ori si de limita penibilului pentru a ma promova, a facut multe sacrificii pentru ca ma iubea", a mai spus Moni.

Sotia omului de afaceri a mai spus si ca nu va pleca in SUA pentru sase luni la filmari, punand astfel casnicia pe primul loc.

Familia neaga ruptura

Socrul Monicai, Ion Columbeanu , sustine ca nu se pune problema unui divort in casnicia fiului sau. "Irinel nu a introdus actele de divort si nici nu intentioneaza asa ceva", a declarat socrul Monicai pentru Libertatea.

Ramona Gabor a declarat si ea ca nu stie nimic despre un potential divort al surorii sale.

"Nu ma pot gandi cum ar arata Monica separata de irinel, dar cred ca cel mai mult ar suferi Irina. Totusi sunt sora ei, e vorba de familie aici, mi-ar fi spus si mie. Eu nu cred asa ceva. Cel putin aseara erau impreuna. Nu cred ca au divortat peste noapte", a explicat Ramona in emisiunea "Acces Direct".

"Voicu e credincios stapanului"

In emisiunea de miercuri seara, Monica a abordat ca subiect si scandalul SMS-urilor trimise catre fostul ei sofer, Voicu Panzar .

Sotia lui Irinel a lansat ipoteza ca soferul si-ar fi trimis chiar el mesajele de pe telefonul ei mobil. "Daca stau sa ma gandesc mai bine, telefonul meu a stat tot timpul la indemana soferilor si puteau sa-si trimita si ei singuri mesaje. Avand in vedere ca le-a si pastrat, poate fi vorba si de premeditare ", a spus Moni.

Bruneta a sugerat si faptul ca, in spatele intregului scandal, ar fi noul sef al lui Voicu, Catalin Botezatu: "Lui Ricky i se spune ce sa faca. El este foarte credincios stapanului lui".

 

Citeste si

Monica si Irinel Columbeanu se despart

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

Monica Columbeanu pleaca in America!

Citeste SMS-urile Monicai Columbeanu catre Voicu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare