Vedete din Romania

#monica columbeanu #revista #italia #sexy

Moni, cea mai sexy in ochii italienilor

Monica Columbeanu a primit premiul pentru "Cea mai buna coperta a revistei Qui " si este asteptata la Roma sa-si ridice trofeul.

Moni face ravagii de mai bine de doi ani in Italia, adunand aprecieri peste aprecieri. Celebrul pictorial cu sotia lui Iri fumand trabuc, imbracata in niste desuuri negre, a luat minitile italienilor si voturile cu Moni drept "cea mai sexy femeie" au inceput sa curga pe Internet.

Mai tineti minte scandalul urat dintre Moni si impresarul ei, Antonello de Gennaro? Desi a iesit urat si s-a sfarsit prin amenintari cu tribunalul, se pare ca acest scandal a facut-o pe Moni sa creasca in ochii italienilor.

Astfel, desi concurenta a fost una acerba si fotografiile dateaza din februarie 2008, sondajul de final de an, realizat in mediul online de revista Qui a pozitionat-o pe Monica pe locul intai.

"Ar trebui sa ajung pe 23 ianuarie in Italia, sa-mi ridic premiul pentru cea mai frumoasa coperta a revistei Qui, conform voturilor cititorilor. Sunt nevoita insa sa schimb data unei sedinte foto pe care o am aici, in Romania", a explicat Monica pentru ziarul Click!

Pentru realizarea pictorialului din „Qui Magazine”, doamna Columbeanu a purtat o lenjerie intima foarte sexy accesorizata cu portjartier si...un trabuc. Tirajul revistei s-a epuizat in doar doua zile, ulterior suplimentandu-se cu inca 200.000 de exemplare, potrivit declaratiilor date de vedeta tv .

Sotia lui Iri mai are motiv de bucurie: astazi implineste 23 ani de ani si este sarbatorita de familie si cei dragi la resedinta lor din Izvorani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare