Vedete din Romania

#tata Gabriela Cristea #infarct Eugen Cristea #Eugen Cristea internat #Eugen Cristea #gabriela cristea

Momente grele pentru Gabriela Cristea! Tatal acesteia, internat de urgenta

Tatal Gabrielei Cristea a fost internat de urgenta noaptea trecuta dupa ce a suferit cinci infarcturi.

Starea de sanatate a lui Eugen Cristea este delicata. In ultima perioada, acesta a avut numeroase probleme de sanatate si a trecut prin 5 infarcturi.

"Zilele mele sunt numarate, am sunat de sase ori la salvare. Am sunat la Salvare pentru ca ma sufocam, cam in 5 ore a venit. Poti sa mori oricand. Am piciorul amputat, am diabet, sunt cardiac, problemele cu inima le-am descoperit de vreo 8 ani. Am facut 5 infarcturi. Am fost de 3 ori la Spitalul Militar si de 3 ori la Universitar, nu mi s-a acordat atentie asa cum se cuvine.

La ultimul infarct am stat 3 saptamani internat, am fost in coma. Mi-a zis ca daca nu-mi amputeaza piciorul am sa mor. A fost greu. Ma ajuta o doamna, inca o familie, mai am un prieten. A fost alaturi de mine cand am fost la spital, are mereu grija de mine, dar nici ea nu mai poate, are si ea diabet.

Am un baiat care are grija de mine si este ingrijorat. Nu mai am pe nimeni in rest. Cine sa va spun ca-mi lipseste, nenorocirea care va spun ca mi s-a intamplat. Imi lipseste sotia. Am iubit-o si am respectat-o si imi lipseste foarte mult. I-as spune sa fie linistita acolo unde este, aici sunt persoane care au grija de mine. Asta i-as spune pentru ca stiu ca este ingijorata pentru mine.

Cea mai mare dorinta a mea este sa-mi revin din problemele astea de sanatate, sa-mi revina sanatatea, ca piciorul nu o sa-mi mai creasca. Sper sa pot sa-mi petrec nepotii la gradinita si la scoala, asta e dorinta cea mai mare. Am doi nepoti. Este o placere deosebita, ce bucurie mare", a declarat Eugeniu Cristea pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare