Vedete din Romania

# momente de cumpana #vica blochina

Momente de cumpana pentru Vica Blochina. "M-am dus la biserica, am tinut post negru”

Vica Blochina a trecut prin momente dificile la inceputul acestui an, insa abia acum a reusit sa vorbeasca despre faptul ca s-a confruntat cu depresia.

 

Chiar daca apare mereu cu zambetul pe buze si pare ca viata ei este una lipsita de griji, Vica Blochina s-a confruntat cu depresia, iar pentru a iesi din aceasta stare vedeta a ales sa nu mearga la psiholog, ci la biserica.

Vedeta sustine ca a tinut post, a mers la lacasuri de cult si nu a mai consumat carne si alcool timp de sase luni. „Eu nu cred in coaching, in psihologi, aia care te spala pe creier. Nu. Eu sunt cel mai bun psiholog. M-am dus la Biserica pentru ca am nimerit si postul. Am tinut si post negru. N-am mancat carne deloc sase luni, nu am baut deloc alcool, sase luni, si am avut asa o viata foarte cuminte. Am facut foarte mult sport, am alergat. Am avut nevoie”, a spus Vica Blochina pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului