Vedete din Romania

Moga, dat in judecata pentru sex

Conducerea Colegiului "Mihai Eminescu" din Satu Mare sustine ca il va da in judecata pe compozitorul Marius Moga, deoarece a incalcat protocolul semnat cu institutia, distribuind in scoala si alte tipuri de materiale decat cele cu caracter muzical, respectiv o revista cu articole despre sex, informeaza Cancan.

Revista “My Band ” este caracterizata drept o publicatie despre muzica si stil de viata pentru adolescenti. Un articol din revista poarta titlul „Sex Lesson I - Cunnilingus (sex oral ) - Cum sa faci o fata fericita?” si descrie in mod explicit modul in care trebuie facut sexul oral.

Articolul contine si o poza nud a unei femei, impreuna cu un desen grafic infatisand o scena sexuala explicita, povesteste Gardianul.

“Un profesor a descoperit articolul despre sex, iar dupa aceea am verificat toate numerele revistelor, insa restul nu aveau articole de acest gen in ele”, a spus Ioan Pop, directorul colegiului.

Subiect exagerat 

Marius Moga, reprezentantul SC My Band Media SRL, care detine revista My Band, a declarat pentru Mediafax ca acest scandal este exagerat si nu il priveste pe el.

“Aceasta este o chestiune legislativa si care nu ma priveste pe mine - exista redactor -sef, oameni care scriu”, a declarat Moga.

“Daca oamenii de la liceu considera ca a fost incalcata intelegerea respectiva, sa actioneze ca atare“, a mai spus el, adaugand: "Eu consider ca se exagereaza pe acest subiect, in conditiile in care in scoala romaneasca nu exista ore de educatie sexuala".


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare