Vedete din Romania

#andreeea balan #Misty #vedete intern #showbiz #keo

Misty, mai desteapta decat Andreea Balan? Uite cum l-a manipulat pe Keo

Andreea Balan nu a reusit in opt ani de relatie cu Keo ce a putut sa faca Misty in doar cateva luni. Cei doi colaboreaza pe plan muzical, ba chiar conduc impreuna o afacere, iar tanara artista i-ar fi smuls chiar si promisiunea ca o ia de nevasta.

Alexandra Pavel, alias Misty, a pozat la un moment dat in victima in scandalul dintre Andreea Balan si Keo. Doar ca si-a revenit rapid si l-a determinat pe artist sa o sprijine mult mai mult decat a facut-o acesta cu femeia cu care a trait vreme de opt ani.

Misty a devenit rapid iubita oficiala a lui Keo, a obtinut un loc intr-un turneu, artistul ii scrie piese muzicale si si o sprijina in realizarea unor videoclipuri, scrie libertatea.ro. Mai nou, insa, tanara blondina a fost promovata director de proiect la firma de impresariat la care Keo este director artistic. Asa se face ca cei doi indragostiti nu se pot plange ca nu petrec suficient timp impreuna, cata vreme sunt chiar colegi de birou.

In plus, de Sarbatori, cei doi vor urca pe aceeasi scena, ceea ce Keo evita pe vremea cand era cu Andreea. Artistul i-a promis chiar Alexandrei ca o ia de sotie,spunandu-i ca isi doreste copii.

Sursa foto: libertatea.ro

CITESTE SI:

Reactia Mihaelei cand a aflat ca iubitul ei se insoara cu alta. Adevarul despre relatia lor!
Angelina Jolie o vrea pe Nadia Comaneci!
Alexandra Stan sufera cumplit. Artista nu suporta nici sa...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului