Vedete din Romania

#tv #mirela zeta #mihai bendeac

Mirela Zeta nu a stiut de plecarea lui Bendeac

Mihai Bendeac , ex-Mondenii, si-a anuntat colegii de emisiune de contractul semnat cu Antena 1 dupa ce faptul a fost infaptuit. Mirela Zeta considera alegerea lui egoista.

Colega lui Mihai Bendeac, Mirela Zeta a aflat de decizia lui de a pleca doar dupa ce Bendeac a dat mana cu trustul Intact .

"Mi se pare normal intr-o prietenie sa investesti si sa respecti niste reguli. Mi s-ar fi parut normal sa vorbeasca intai cu noi, fata in fata. Ar fi fost o dovada de curaj si de profesionalism... Imi pare rau ca alegerile lui sunt putin egoiste... Eu n-o sa procedez niciodata asa. Am fost educata altfel. Imi place sa termin o treaba si sa string mina la final", a declarat Mirela Zetea pentru Academia Catavencu .

Bendeac si-a motivat hotararea de a nu discuta cu colegii inainte de plecare prin faptul ca este sentimental si nu voia sa fie intors din drum din nou.

"Eu nu am vrut sa vorbesc foarte mult cu ei inainte sa semnez. Eram extrem de nervos pe ce se intimplase cu contractul respectiv, plus ca mie, fiind un tip sentimental, imi era teama sa nu fiu iar intors din drum, asa cum s-a intimplat in iarna. Si atunci am zis, mai bine semnez eu, le spun ca am semnat si ii intreb daca vor sa faca acest pas. I-am intrebat, au spus ca deocamdata nu, ca vor sa-si termine contractele. Eu sper ca atunci cind isi termina contractele sa ne reunim la Antena", a explicat Bendeac dupa semnarea contractului cu trustul Intact.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare