Vedete din Romania

#premiu #radu valcan #mirela zeta

Mirela Zeta, cea mai sexy vedeta

Mirela Zeta le-a luat pe Crudu si Patruleasa. Potrivit "Premiilor TVmania", comica de la " Mondenii Show" este cea mai sexy vedeta TV.

Cu putin timp in urma, revista TVmania si-a decernat premiile. Acestea au fost acordate de revista in urma voturilor primite de la cititori timp de zece saptamani cat a durat campanaia de votare a vedetelor si emisiunilor preferate.

Astfel, premiul pentru "Cel mai sexy star TV" i-a revenit lui Radu Valcan, in timp ce premiul "Cea mai sexy vedeta TV" si l-a adjudecat Mirela Zeta in defavoarea asistentei matinalilor de la Antena 1, Daniela Crudu, si prezentatoarei TV Simona Patruleasa .

Mircea Radu, cel care i-a inmanat premiul comicei de la Mondenii Show, a precizat ca Mirela este "o femeie, nu numai sexy, dar si desteapta".

La categoria "Cea mai buna emisiune-tabloid", "Happy Hour" a iesit invingatoare. Catalin Maruta s-a prezentat pe scena pentru a-si ridica premiul, insotit de trupa Zero si cele doua "veverite".

"Premiile TVmania" au avut loc la teatrul Bulandra din Capitala, maestrul de ceremonii fiind nimeni altul decat simpaticul actor Marius Florea Vizante .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului