Vedete din Romania

#Mirela Vaida prezentatoare tv #Mirela Vaida Premiu de Excelenta #Mirela Vaida

Mirela Vaida, desemnata cea mai indragita prezentatoare de reality-show din Romania!

Mirela Vaida a fost premiata in cadrul Galei Performantei & Excelentei 2018, eveniment ce a avut loc saptamana trecuta la Ambasad’Or Events & Leisure. In cadrul ceremoniei, Mirela Vaida a primit in Premiul de Excelenta in mass-media pentru cea mai indragita prezentatoare de reality-show pentru emisiunea “Totul pentru Dragoste - La bine si la greu”. Frumoasa prezentatoare a stralucit intr-o rochie neagra, accesorizata cu o pereche de cercei masivi si un machiaj discret. 

“Pentru al doilea an consecutiv, premiata la Gala Performantei si Excelentei in Mass-Media!! Multumesc tare mult echipei “Totul pentru dragoste”, Maria Andrei pentru outfit si, in primul rand, publicului nostru- prieten vechi si bun!! Ce seara frumoasa!! Multumesc!.”, a declarat vedeta intr-un mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook.

Ajunsa la cea de-a 8-a editie, Gala Performantei & Excelentei 2018 este dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor deosebite.

Mirela Vaida prezinta emisiunea ”Totul pentru dragoste – La bine si la greu” difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 14.00, la Antena 1. In acelasi timp, vedeta face parte din echipa musicalului Mamma Mia, este actrita la Teatrul de Revista Constantin Tanase si sustine recitaluri alaturi de bandul sau, Vaida show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului