Vedete din Romania

#data afara #Mirela Boureanu Vaida #antena 1

Mirela Boureanu Vaida, data afara de la Antena 1?

Mirela Boureanu Vaida ar putea sa fie data afara de la Antena 1 dupa scandalul pe care l-a avut cu cu Amalia Bellantoni.

 

In urma cu cateva zile, prezentatoarea de la Acces Direct s-a enervat foarte tare si a dat-o afara din platou pe Amalia Bellantoni.

„Eu nu m-am certat cu nimeni. Ea este cea care, de fiecare data cand ma duc in emisiune, ma impunge. Eu sunt oaspete, comentator, deci ma duc ca sa comentez cazurile prezentate de emisiune. Ea nu este comentator, ea este moderator, deci trebuie sa modereze, nu sa isi spuna parerile. Doar ca orice as comenta, ea imi taie vorba, nu am voie sa spun nimic. Cu siguranta are o problema personala cu mine, nu e prima data cand face asta.

Cand ma duc acolo nici macar nu saluta, este foarte prost educata… Ea are o problema personala cu mine pentru ca insist mereu pe viata de familie, pe respectul pe care trebuie sa il aiba, reciproc, sotii intre ei. Ea intotdeauna da in mine, spune ca am disperat-o cu „amore”, chestiuni din astea.

O deranjeaza prezenta mea pentru ca, din cate am inteles, din ceea ce mi s-a spus, lumea crede ca locul ei va fi luat de mine. Eu nu am nicio informatie in acest sens, mie nu mi-au zis asa ceva cei de acolo. Pe mine ma cheama in emisiune producatorii, insista sa vin, si consider ca ea se manifesta asa pentru ca ii este frica de mine.

Poate e si un pic de gelozie feminina. Cred ca viata ei de familie, cea de acasa, ca de aici pleaca toate chestiunile astea, nu este la nivelul dorit. Iar eu cand spun ca femeia este responsabila, dar si barbatul, atunci cand unul dintre parteneri fuge, apare problema.

Ea spune ca atunci cand ai trei copii si au febra nu o mai intereseaza de barbat. Dar este gresit, trebuie sa ai grija si de el. Ca daca nu ii dai de mancare va manca in alta parte. Oricat ar fi de intelegator, daca nu ai grija de el, il dai deoparte, stii cum e, cauta o ciorba calda”, a spus Amalia Bellantoni, pentru Fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare