Vedete din Romania

#bianca dragusanu #mircea stoian #presa tabloida

Mircea Stoian sustine: "Bianca este un produs de presa tabloida 100%"

Mircea Stoian mai are sa-i plateasca niste polite fostei asistente de televiziune Bianca Dragusanu, astfel incat jurnalistul o ataca ori de cate ori are prilejul.

Zilele trecute, Stoian a scris o postare pe contul sau Facebook, in care a subliniat ca roscata nu are absolut niciun merit fiindca a ajuns personaj monden, ea reprezentand o simpla creatie a presei tabloide. Fostul co-prezentator de la "Un show pacatos" este contrariat de faptul ca Bianca a fost urcata pe un piedestal si a reusit sa invadeze spatiul media. Jurnalistul sustine ca intre Bianca reala, pe care el o cunoaste foarte bine si Bianca- vedeta exista o diferenta de la cer la pamant, ca intre "hiena africana si pantera roz".

"Bianca este un produs de presa tabloida si trebuie luat ca atare. Nasol e ca, acum invadeaza si spatiul media ceva mai civilizat (vezi incerta ei prezenta la 'Dansez pentru tine' si certa ei prezenta la 'Serviti va rog') certificandu-se ca valoare certa si inatacabila intre Bianca reala, palpabila si vie, cea pe care o stiu eu si cea din stiri sau de la televiziune e o diferenta ca intre hiena africana si pantera roz. Tot respectul meu pentru ce a reusit sa faca din nimic si pentru felul in care ii imbrobodeste pe toti prostii", a scris Mircea Stoian pe Facebook.

Sursa foto: meme.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului