Vedete din Romania

#mircea rus #infractiuni in serviciu #mircea rus band #comuna band

Mircea Rus, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Cantaretul Mircea Rus, cunoscut pentru slagarul "Iarba verde de acasa" este totodata primarul localitatii Band (Maramures), iar in cea de-a doua calitate a fost trimis in judecata pentru savarsirea a 13 infractiuni.

Mircea Rus este acuzat de savarsirea a 13 infractiuni in serviciu, legate de lucrari care nu au fost realizate, dar au fost decontate.

Procurorii Parchetului Tribunalului Mures arata ca Mircea Rus, in calitate de primar al comunei Band si Adrian Valeriu Rus, in calitate de angajat al Primariei comunei Band, ca si referent de achizitii publice, "si-au indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu, cauzand prin acestea prejudicii institutiei publice, totodata obtinand pentru sine si pentru altul avantaje patrimoniale".

Mircea Rus a incheiat pe parcursul anului 2009, patru contracte cu persoane fizice, fara a respecta procedurile legale si a produs un prejudiciu de peste 300.000 de lei.

Tribunalul Mures si Curtea de Apel Targu Mures au decis ca artistul sa fie cercetat in stare de libertate, stabilindu-se insa interdictia de a parasi localitatea de domiciliu.

Sursa foto : www.libertatea.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului