INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Vedete din Romania

Mircea, Razvan si Neli Lucescu - dosare penale pentru inselaciune

Mircea Lucescu şi alţi trei membri ai familiei sale, printre care se numără soţia sa, Neli Lucescu şi fiul Răzvan Lucescu, s-au ales cu dosare penale pentru înşelăciune. Poliţia economică din cadrul IGP a descoperit că firma de asigurări a familiei Lucescu, Croma S.A. Asigurări şi Reasigurări, a majorat fraudulos capitalul social al societăţii, pentru a beneficia de limite mai mari de asigurare. Cei patru, asociaţi în firmă, au supraevaluat un imobil, la o valoare dublă, expertiza fiind semnată de un evaluator care este şi el cercetat. În acelaşi dosar, poliţiştii îi acuză de abuz în serviciu pe preşedintele Comisie de Supraveghere a Asigurărilor, Eugen Nicolae Crişan şi pe un fost director general din Ministerul Finanţelor, Gheorghe Matei, care şi-au dat avizul pentru evaluarea imobilului. Mircea Lucescu, cel care a vandut firma de asigurări, susţine că nu are nici o legătură cu acest dosar, iar Eugen Crişan spune că nu are de ce să-şi facă probleme. „Este o poveste mai veche, de prin 1999, dacă nu mă înşel. Totul a pornit de la o reclamaţie a unei persoane care s-a simţit frustrată că nu a putut benefia de un spaţiu. Ştiu că au fost vreo 7-8 procese pentru acel spaţiu, caştigate, toate, de Mircea Lucescu, cu decizii definitive, iar persoana a ales să facă reclamaţia ca o ultimă variantă. În ceea ce mă priveşte am dat o declaraţie acum vreo trei săptămani în legătură cu modul în care a fost făcută acea evaluare, dar vă spun că majorarea de capital a avut acordul departamentului juridic, deci lucrurile sunt legale”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare