Vedete din Romania

#aer conditionat #tv #blog #dan voiculescu #gabriela vranceanu firea #mircea badea

Mircea Badea si Gabi Firea, incompatibili termic

Mircea Badea va fi nevoit sa transpire in continuare in platoul emisiunii pe care o prezinta. Confortul termic al lui Badea ar pune in pericol sanatatea Gabrielei Vranceanu Firea , conform lui Dan Voiculescu.

Voiculescu, fondatorul trustului media Intact, se implica pe blog in problemele interne ale televiziunilor conduse de fiica sa. Amuzat ca primeste pe blog nenumarate comentarii despre aerul conditionat al lui Mircea Badea, mogulul i-a adresat fiicei sale o scrisoare in care explica situatia aerului conditionat, dar nu propune nici o solutie.

"Problema e urmatoarea: pentru a-l racori pe Mircea Badea, trebuie sa sacrificam confortul termic al Gabrielei Vranceanu Firea. Pentru ca toata povestea nu pleaca de la lipsa unui sistem de ventilatie eficient (el exista) ci de la diferentele de gust in materie de caldura dintre Gabi Firea si Mircea Badea", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Pentru ca Gabriela Vranceanu Firea sa nu raceasca, Badea trebuie sa sufere sau sa prezinte emisiunea in maiou, lucru la care a recurs de mai multe ori pana acum.

"Gabi, mai friguroasa, vrea ca aparatul sa fie inchis cu o ora inaintea emisiunii ei – si pe toata durata emisiunii. Mircea, mai "fierbinte", vrea ca toata caldura acumulata pana atunci (inclusiv in timpul emisiunii lui Mihai Gadea, intotdeauna "incinsa") sa dispara pe loc. Asadar, draga Camelia: cum procedam? Care e calea de mijloc intre un guturai pentru Gabi Firea si multumirea celor care vor aer pentru Badea?", filosofeaza retoric Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare