Vedete din Romania

#selly #mircea badea #cheltuieli

Mircea Badea, reactie ironica dupa ce a auzit ca Selly cheltuieste 20.000 de euro lunar

Recent, invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Selly a dezvaluit ca sumele pe care le cheluieste lunar se situeaza undeva intre 10.000 si 20.000 de euro. Si asta pentru ca este cumpatat, dupa cum a afirmat chiar el!

 

„Pe plan personal, excluzand cheltuieli de productie, costurile pe care le au firmele mele, cred ca intre 10.000 si 20.000 de euro pe luna. N-as sti sa spun o suma exacta. Cu siguranta mult, insa sunt sume pe care mi le permit si incerc sa fiu pe cat posibil cumpatat. Poate nu pare dupa sume, insa in momentul in care te obisnuiesti cu un anumit stil de viata, tinzi sa il mentii si banii se cheltuie mai usor decat ai crede. De fiecare data, daca eu ma gandesc, oare cati bani am cheltuit luna trecuta, am un raspuns mai mic decat atunci cand verific efectiv extrasul de cont, pentru ca cheltuielile se aduna foarte usor, dar incerc sa fiu cat de cumpatat posibil. Cheltui bani pe mancare, pe chirie, pe vacante, pe transport, pe benzina. Am o viata destul de plictisitoare, daca cineva ar fi sa urmareasca ce fac intr-o zi, nu s-ar gandi ca as cheltui sume atat de mari de bani. Intr-o zi obisnuita din viata mea ma imbrac, ma duc la birou, stau acolo pana seara, mananc la restaurant o data sau de doua ori, vin acasa si ma culc. Asa arata o zi obisnuita din viata mea. Am putine vacante pe an, insa iata ca costurile astea se aduna”, a spus Selly la Kanal D.

Dupa ce a auzit declaratia tanarului, Mircea Badea a avut o reactie ironica in emisiunea lui de la Antena 3: „Spune ca este un om cumpatat. Corect. Astia mai predispusi la excese cheltuiesc alte sume. Altfel, oamenii cumpatati cheltuiesc intre 10.000 si 20.000 de euro... Dar cat mananca? Dar cat plateste chirie? Va dati seama ca daca n-ar fi cumpatat ar cheltui 100.000 de euro lunar”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare