Vedete din Romania

#evacuare #petre roman #mioara roman # casa de protocol

Mioara Roman va fi evacuata daca pierde procesele

Fosta sotie a lui Petre Roman se teme ca va fi evacuata din vila din Primaverii in care locuieste alaturi de fiica ei, Catinca, si Calina, nepoata ei. Mioara Roman spera sa castige procesele cu RA-APPS .

Dupa ce i-a fost majorata chiria in 2009, de la 400 euro la 6.000 euro, Mioara Roman lupta pentru a nu fi evacuata din casa in care a locuit timp de 21 de ani, aflata in proprietatea RA- APPS .

"Trec printr-o situatie foarte grea si am impresia ca nu se face dreptate. Am parte numai de ghinioane si de bete in roate, miza fiind, de fapt, terenul pe care se afla casa mea si care valoreaza foarte mult. Cine ar intra in posesia lui si ar construi aici un bloc de locuinte, s-ar imbogati.

Nici nu stiu ce voi face. Nu mai inteleg nimic. Si cel mai mult ma tem pentru Catinca si Calina, fiica mea si nepotica, pentru ca si ele locuiesc tot aici. Fetita este foarte speriata, este moarta de frica de cand tot citeste prin ziare ca vom ajunge in strada", a declarat Mioara Roman, citata de Puterea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului