Vedete din Romania

#vedete intern #silvia chifiriuc #mioara roman #oana roman #petre roman #showbiz

Mioara Roman, umilita de actuala sotie a lui Petre Roman. “Tu esti batrana”

Oana Roman continua seria marturisilor din viata sa personala. De data aceasta, vedeta a facut dezvaluiri uluitoare despre momentul in care tatal ei s-a hotarat sa inceapa o viata noua alaturi de Silvia Chifiriuc si sa divorteze de cea care i-a fost alaturi timp de 35 de ani.

Oana Roman a povestit cu lux de amanunte despre inceputul relatiei lui Petre Roman cu Silvia Chifiriuc si cat de mult afost umilita mama ei, Mioara Roman. “Mama primea niste mesaje pe telefon care veneau la ore nepotrivite, fie noaptea tarziu, fie dimineata foarte devreme, ba chiar in preajma sarbatorilor. Acestea erau de genul «lasa-l in pace. Acum este cu mine» sau «pe mine ma iubeste. Tu esti batrana». Nu le-am vazut pe toate, pentru ca mama a incercat sa ma fereasca. Stiu sigur ca l-a confruntat pe tata si au avut o discutie aprinsa. El a ales altceva. In momentul in care au fost publicate in presa imagini cu ei doi, atunci el a facut pasul. Ciudat este ca ei doi se intalneau in acelasi bloc in care eu locuiam. Am aflat tarziu si am ramas stupefiata. As fi putut sa ma intalnesc cu ei pe hol si sa am o trauma, insa tatalului meu nu i-a pasat. Au locuit in apartamentul situat deasupra mea”, a povestit Oana Roman la Kanal D.

“Mi-a spus sa o conving pe mama sa se mute din casa de la RAPPS, dar nu mi-a dat nicio varianta. El si-a cumparat o casa si mi-a spus ca a fost nevoit sa se imprumute. Chiar si cand l-am rugat sa ma ajute financiar explicandu-i ca facem acte la notar pana imi vand eu apartamentul m-a refuzat. Mi-a spus ca exista niste bani, dar sunt ai copilului si ii trebuie acordul sotiei. Pe cel mic nu l-am vazut decat odata in viata. Nu avem nicio relatie. Cred ca cineva a vrut sa-l termine politic, iar aceasta varianta (n.r. Silvia Chirifiuc) a fost singura cale”, a mai spus Oana Roman.

Sursa foto: tabu.ro


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare