Vedete din Romania

#divort Oana ROman #vedete intern #mioara roman #oana roman #showbiz

Mioara Roman: „Se cearta din cauza saraciei”

Mama Oanei Roman a recunoscut ca tensiunile care au aparut in mariajul fiicei sale sun cauzate de saracie.

„Pentru ca sunt saraci si prapaditi si n-au din ce, Oana e gura mare si se repede la el si ii zice nu stiu ce, iar el e mai introvertit, e Balanta si mai inghite. Cand s-au certat prima data, ea i-a zis: «Gata, pleaca, lasa-ma!» Din cauza saraciei, va jur ca nu e alt motiv! Dar nu vor renunta ei, nu e ceva serios (cu divortul – n.r.). inainte sa o aiba pe Isabela (fiica lor de doi ani – n.r.) nu s-au gandit ca o vor duce greu pentru ca, atunci, Oana avea o slujba foarte buna, el a lucrat in Anglia niste luni, si fetita au facut-o dupa ce s-au casatorit. Nu se asteptau sa ajunga asa... Lumea zicea ca Marius o ia pe Oana pentru bani, dar el stia ca ea nu are bani. Ei au crezut ca prin munca merge, dar nu... in Anglia, Marius n-a mai gasit sau n-a mai fost rentabil, nu stiu exact, iar proiectul pe fonduri europene la care a lucrat a picat din cauza omului care ii inchiria terenul”, a declarat Mioara Roman, mama Oanei Roman pentru ring.

“In privinta relatiei lor, nu le dau sfaturi pentru ca nici eu n-am primit. Aceasta faza, a sfaturilor date de parinti copiilor pentru viata lor personala, e depasita in istoria contemporana. Ei au alte idealuri, au alte repere. … Concluzia mea e ca omul a ajuns sluga obiectelor. Nici daca intr-o zi vor veni sa-mi spuna ca divorteaza, tot nu le voi spune nimic. N-au decat sa faca ce doresc. Acum e alta lume, parintii care se baga in relatiile copiilor lor nu fac bine”


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare