Vedete din Romania

#silvia chificiuc #petre roman #mioara roman

Mioara Roman: "Nu ma intereseaza ca Petre va avea un copil"

Fostii soti Roman nu vor sa mai auda unul de altul. Mioara Roman , fosta sotie a ex-premierului Petre Roman, se declara indiferenta fata de faptul ca acesta va avea in curand inca un copil. In plus, ea spune ca intre ei nu mai exista nici un fel de legatura, nici macar un telefon cu ocazia zilei de nastere.

Fosta doamna Roman spune cu fiecare ocazie ca nu o intereseaza deloc viata personala a lui Petre, deci nici relatia, de curand oficializata, pe care barbatul o are cu interpreta Silvia Chifiriuc , noteaza Cancan.

“Nu am mai vorbit cu Petre din luna aprilie. Si ce daca va mai avea un copil? Nu ma intereseaza deloc viata lui personala, deci nici ca va avea un baietel”, a declarat Mioara Roman pentru Cancan.

Ea a precizat ca relatia lor este una rece, in care nu se mai comunica. In urma cu aproximativ doua saptamani, de ziua lui Petre, Mioara declara ca ziua respectiva inseamna pentru ea doar aniversarea fiicei ei. In plus, ea puncta, intr-o declaratie catre Cancan, ca nu il va suna ca sa il felicite pentru ca “nu mai merita nici macar o urare de ziua lui”.

Petre Roman si Mioara Roman au divortat in urma cu peste doi ani. Fostul premier roman s-a casatorit cu interpreta Silvia Chifiriuc, care este cu peste 20 de ani mai tanara decat el si care ii va darui un copil, peste trei luni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare