Vedete din Romania

#Mioara Roman in stare grava #stare Mioara Roman #Mioara Roman internata #mioara roman

Mioara Roman, de urgenta la spital! In ce stare se afla

Mioara Roman a ajuns de urgenta la spital dupa ce s-a simtit foarte rau. Mama Oanei Roman a suferit un traumatism si si-a pierdut de doua ori cunostinta.

Oana Roman a chemat imediat ambulanta Sanador, insa in urma investigatiilor, medicii au decis sa o transfere la Spitalul Floreasca.

Din fericire, din punct de vedere neurologic, Mioara Roman este bine, a mai spus fiica ei. Cu toate acestea, fosta soție a lui Petre Roman a rămas internată în spital și este stabilă și conștientă, cooperantă, potrivit ele.ro.

“Având în vedere interesul presei (am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) în legatură cu starea de sănătate a mamei mele, precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația. In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut două episoade de pierdere a cunoștinței, am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp. În urma constatării stării mamei mele s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca, deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI. In urma investigațiilor, s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic, nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.În acest moment este stabilă, conștientă, coerenta si cooperantă! Multumesc celor de la Ambulanța Spitalul Sanador si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca. Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare