Vedete din Romania

#andreea mantea #dansez pentru tine #andrei tardea #duel

Minciunile lui Tardea ar putea afecta dansul lui Mantea de la duel

Andreea Mantea este condamnata pentru a treia oara la duel in cadrul emisiunii " Dansez pentru tine ". Vedeta este obisnuita cu emotiile duelului, insa vestea potrivit careia iubitul ei Andrei Tardea , este tatal copilului fostei, a damarat-o pe aceasta.

Rezultatul testului de paternitate care a demonstrat ca Tardea este tatal Arianei, fetita fostei sale sotii, Alexandra Badescu, a venit chiar cu doua zile inainte de lupta decisiva a Andreei de pe "ringul viselor".

Fiind a treia oara condamnata sa se dueleze, Mantea s-ar putea sa paraseasca in seara aceasta emisiunea, desi este doar la un pas de marea finala si castigarea premiului de 60.000 de euro.

Mantea incearca sa se concentreze pe repetitii si sa nu se gandeasca ca Tardea a mintit-o luni in sir. Prefera sa se concentreze pe ce are de facut si sa indeplineasca visul lui Daniel Lazar , partenerul ei de dans.

"Cred ca scapam si de data asta. Avem incredere in noi si in cei de-acasa, care ne-au mai votat de doua ori", a precizat Mantea pentru Click!. 

Andrei Tardea risca 3 ani de inchisoare

"Antrenamentele n-au fost grele, in schimb cu moralul e cel mai greu. Dar lupt cat pot, fara sa ma gandesc la altii. Vreau sa-i vad fericiti pe fratiorii lui Daniel", a mai adaugat fosta vedeta Playboy.

In timp ce Andreea se antreneaza pentru lupta in pasi de dans din seara aceasta, Andrei Tardea se lupta sa nu intre la inchisoare. Potrivit Codului Penal, sustragerea de la obligatia legala de a plati pensia de intretinere, cu rea-credinta, timp de doua luni reprezinta infractiune de abandon de familie .

Andrei Tardea risca, astfel, sa fie amendat si pensia alimentara sa fie majorata, iar la sumele restante sa se adauge dobanzi. Daca abaterile se repeta, iubitul Andreei Mantea poate intra la inchisoare pentru trei ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare