Vedete din Romania

#horia brenciu #showbiz #christian sabbagh #vedete intern #mosteniri vedete

Milionarii ratati ai Romaniei. Care sunt vedetele care au pierdut la mustata mosteniri importante

Sume fabuloase care le-ar fi putut schimba viata au trecut pe langa ei fara sa beneficieze de niciun ban. Doua vedete de la noi ar fi putut ajunge milionari in euro daca nu ar fi ratat mosteniri importante.

Horia Brenciu a pierdut averea stra-strabunicului


Stra-strabunicul lui Horia Breciu a fost proprietarul unei mine de aur in America, insa nesansa a facut ca familia artistului sa intre in posesia testamentului lasat de batran mult prea tarziu, cand nu se mai putea face nimic.

57 de miliarde de dolari era suma pe care batranul o lasase mostenire urmasilor sai. "In urma cu doua secole, stra-strabunicul meu a plecat in America, unde a descoperit importante zacaminte aurifiere si a devenit apoi proprietarul unei mine de aur! In 1902, el a murit si toata averea a lasat-o familiei Carstocea, pentru ca asa se numeste familia mamei mele, avere constituita dintr-un port, vapoare si mijloace fixe. Din nefericire, testamentul a ajuns destul de tarziu pe mana strabunicilor, iar cei 50 de ani de comunism ne-au impiedicat sa facem vreun demers", a povestit Brenciu in urma cu cativa ani.

Desi familia artistului a angajat avocati care sa o reprezinte in America, se pare ca nu s-a mai putut face nimic pentru recuperarea banilor, astfel ca au renuntat la ideea de a se imbogati de pe urma stramosilor lor.

CITESTE SI:

Barbatul din viata lui Teo: "Noi deja formam un cuplu minunat!"
Secretul Ioanei Basescu! Ce-l asteapta pe presedinte din toamna
Iulia Vantur, la manastire din cauza actorului indian?

Christian Sabbagh a primit un hotel in ruina


Sursa foto: kanald.ro

Despre prezentatorul TV Christian Sabbagh s-a spus ca a mostenit o avere colosala de pe urma parintilor sai, prosperi oameni de afaceri din Liban. Omul de televiziune a tinut insa sa nege suma uriasa vehiculata, spunand ca, de fapt, a fost vorba despre un singur hotel, si acela in ruina.

"Familia mea avea un hotel de 9 etaje, de patru stele, situat undeva in centrul Beirutului. Tatal meu a construit hotelul in anii ’70. Din nefericire, era un imobil blestemat. A functionat vreme de cativa ani, apoi a izbucnit razboiul. A fost ocupat de refugiati palestineni, apoi a fost, pe rand, cartier al militiilor druze, palestiniene, sediu al armatei siriene, ca in final sa fie ocupat de refugiati libanezi. Nu a adus niciun beneficiu. Dimpotriva! Familia mea a pierdut foarte multi bani", a povestit Sabbagh pentru primatv.ro.

Pentru a elibera hotelul cu zeci de camere, Christian Sabbagh a fost nevoit sa rasplateasca cu cate 10.000 de euro cele cateva zeci de familii de refugiati care se adapostisera acolo si spune ca, dupa ce l-a vandut, a obtinut bani cat pentru un apartament cu patru camere in centrul Bucurestiului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului