Vedete din Romania

#mihai traistariu #farsa #maria ciobanu #catalin maruta

Mihai Traistariu, victima unei farse pusa la cale de Maruta

Mihai Traistariu a fost victima unei farse, pe 8 noiembrie, chiar de ziua sa onomastica. Farsa a fost pusa la cale de Catalin Maruta, gazda emisiunii “Happy Hour”, si stilistul Adina Buzatu.

Mihai Traistariu a fost invitat sa acorde un interviu pentru o “emisiune fictiva” a Adinei Buzatu, undeva in fata magazinului Cocor din Bucuresti. Cantaretul a avut surpriza sa-si descopere chipul pe niste panouri imense amplasate chiar pe Magazinul Cocor, alaturi de mesajul: “Sunt Mihai Traistariu si o respect pe Maria Ciobanu. Artistul a ramas masca: "Ce caut eu pe toti peretii?".

In cele din urma, a aparut Catalin Maruta care i-a povestit ca a fost victima unei farse. Maruta a incercat sa-l imbuneze pe Traistariu oferindu-i facut cadou un tort pe care era desenata o... ciocarlie .

In urma cu aproape trei luni, intre Mihai Traistariu si solista de muzica populara Maria Ciobanu a izbucnit un conflict. Maria Ciobanu l-a acuzat pe Traistariu ca i-a furat celebra doina "Lie, Ciocarlie". Scandalul a fost unul neobisnuit, intrucat melodia apartine altei Marii, Maria Lataretu. La acea vreme, Traistariu sustinea ca, in realitate, Maria Ciobanu este suparata pe el pentru ca interpreteaza cantecul mai bine decat ea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului