Vedete din Romania

#mihai morar #serban huidu #scandal

Mihai Morar, scandal cu Serban Huidu? „Noi eram Buzdugan si magarul”

Un nou scandal pare ca a izbucnit in mediul online, dupa ce Mihai Morar ar fi vorbit in mediul online despre Serban Huidu si despre trecutul acestuia in radio.

 

Potrivit celor de la Playtech, Mihai Morar a spus, in cadrul unei discutii avute intr-un podcast cu Daniel Buzdugan, Razvan Simion si Dani Otil, ca Serban Huidu iubea atât de mult sa lucreze la radio incât ar fi facut orice ca sa poata evolua profesional si pentru a fi numarul 1.

„Tot respectul meu pentru Serban Huidu. Respect pentru tot ce a facut in radio si cu «Cronica Cârcotasilor». Nu mi-a placut chestia de a construi ceva darâmând. Intri in studioul Radio Contact, il distrugi si iti lansezi radioul. Nu cred in asta. Este treaba pe care a facut-o Serban Huidu si i-o spun si lui in fata. El iubea atât de radioul, incât orgoliul lui era nelimitat. Când a vazut o amenintare in Buzdugan si Morar, au inceput intepaturile. Noi eram «Buzdugan si magarul», noi copiam glumele”, a spus Mihai Morar.

 

Asa cum era de asteptat, dupa ce a auzit cele spuse de Mihai Morar, Serban Huidu a reactionat si el in mediul online: „Buzdugan a fost singurul care a stiut de schimbarea de la Contact. A lucrat o luna, dupa care nu a mai raspuns la telefon. Informatia cu nunta e reala. Cea cu negocierea nu. Imi place ca la 20 de ani de atunci inca se vorbeste de mine. Salutare baieti”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare