Vedete din Romania

#tv #emisiune #mihai margineanu

Mihai Margineanu va avea propria emisiune TV

Mihai Margineanu va fi o prezenta constanta pe micile ecrane. Cantaretul a batut palma cu cei de la B1 TV pentru a realiza o emisiune saptamanala, ce va fi difuzata in fiecare sambata in intervalul orar 21.00-0.00.

“Sunt Mihai Margineanu. Si din 5 martie  voi prezenta o emisiune la televizor, sambata, de la 9 la 12 noaptea! Da! Mi s-a propus asta, de catre cele mai tari producatoare de emisiuni din RO, Andreea Godeanu (Teo), respectiv Corina Voicu ( Mihaela Radulescu). Si sub imperiul charismei imbatabile a celor doua, am zis un DA  de s-au miscat geamurile de la birou.”, scrie Mihai Margineanu pe site-ul sau oficial.

In loc de asistenta, Margineanu a ales varianta pe care lumea o considera perdanta: Catalin Neamtu – “un absolvent de UNATC ( Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica) la clasa Florin Zamfirescu , actor tanar de mare talent, grasut, tuns scurt, extrem de inteligent, cu multi Terra in hard, si fara niciun pic de sex appeal pentru oamenii normali”.

Mihai Margineanu spune ca inca nu a gasit un titlu pentru aceasta emisiune. In schimb, este ferm hotarat sa invite numai oameni de calitate: politicieni, actori, cantareti etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului