Vedete din Romania

#mihai bendeac #raspuns #antena 1 #protv

Mihai Bendeac, intrebat direct daca a semnat cu PRO TV! Ce raspuns a dat si ce face dupa ce a plecat de la Antena 1

In toamna anului 2022, Mihai Bendeac lua o decizie radicala: dupa unele neintelegeri cu cei din conducerea televiziunii Antena 1 si a emisiunii iUmor, actorul nu a mai aparut pe post.

 

Lunile au trecut, lumea s-a intrebat ce planuri de viitor are Mihai Bendeac, insa acesta nu a oferit niciun raspuns. Pana acum! Intr-un interviu acordat celor de la Cancan, comediantul a dezvaluit ca apare in piese de teatru, merge in turnee prin tara, dar pregateste si lansarea unei carti si a doua filme.

„Sunt exceptional de bine. Lumea ma poate vedea la teatru si prin toata tara, ca merg peste tot. In prezent, pregatesc doua filme si o carte. Filmele le fac eu, ca si concept, scenariu... De-a lungul timpului am facut seriale, scatch-uri, dar filme, pana acum, nu. De aceea sunt si foarte emotionat. Primul dintre filme e gata ca si scenariu, al doilea e la jumatate. Ar trebui sa intre in productie cam intr-o luna. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epoca, prima parodie romaneasca. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc. Cartea e un fel de continuare a primului meu jurnal. Si sper din suflet sa aiba macar o parte din vanzarile primeia. Cu cat o sa vand mai multe carti, cu atat o sa donez mai mult”, a spus Mihai Bendeac.

Actorul a fost intrebat direct si daca a semnat cu PRO TV, deoarece la inceputul lunii februarie a postat pe Instagram o fotografie cu sigla trustului care este concurent cu Antena 1, iar multi au speculat ca Mihai Bendeac va merge acolo. Insa raspunsul lui de acum a lasat din nou loc de interpretari: „Este un subiect despre care nu pot vorbi in acest moment”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare