Vedete din Romania

#mihai bendeac #andreea balan #andreea antonescu #acuzatie

Mihai Bendeac: "Andre erau imbracate ca niste prostituate de pe Centura"

Actorul Mihai Bendeac le acuza pe Andreea Antonescu si Andreea Balan ca au dat un model prost fetelor din Romania. Criticile lui sunt concentrate asupra Andreei Balan pe care o considera "banala" si "uratica".

Interpretul travestitului Naomi in show-ul " Mondenii " de la Prima TV a atacat-o puternic pe Andreea Balan pe blogul personal: "M-am enervat cand diferite reviste au incercat sa ne-o prezinte ca pe un soi de sex-simbol in conditiile in care ea e o fata banala spre un pic uratica."

Actorul si-a exprimat dispretul pentru tinutele de scena ale trupei Andre, pe care le considera responsabile pentru aparitiaAndre"pitzipoancelor": "De ce nu s-a autosesizat Protectia Copilului cand doua fetite de 13 ani apareau pe scena imbracate ca niste prostituate de pe Centura? Aceasta "trupa" a pus umarul la transformarea majoritatii copilelor de atunci in pitipoancele de azi".

Andreea Balan: "Nu-mi pierd timpul comentand despre altii"

Fosta solista de la Andre nu a vrut sa raspunda criticilor actorului. Ea reufuza sa citeasca acuzele aduse, dar este convinsa ca parerea actorului este "distorsionata, aberanta si n-are nicio legatura cu realitatea".

"Nu e nici primul, nici ultimul care ma critica. Acum imi merge atat de bine, incat nu plec urechea la ce spun unii si altii. Am si eu site, dar nu-mi pot pierde timpul facand comentarii despre altii", a spus Andreea despre Bendeac, pentru Ziarul Ring.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului