Vedete din Romania

#Mihai Albu testament #Mihai Albu operatie #vedete intern #mihai albu #showbiz

Mihai Albu, in depresie dupa operatie! Ce spune despre moarte si testament

Mihai Albu a fentat moartea! Designerul a fost supus saptamana trecuta unei operatii dificile, iar, de cand a fost externat, nu-si gaseste linistea!

“Am stat noua zile in spital, timp in care am fost tratat intensiv. Dupa externare, iau medicamente pentru recuperare. Maine (joi – n.r.) imi vor scoate firele. Daca mai stateam o jumatate de zi, faceam septicemie si muream. Si, daca muream, n-am facut niciun testament, ca am urmas o fata care ia toata averea. Iulia nu mosteneste nimic de la mine pentru ca suntem divortati. Aici, situatia e clara si nu trebuie testament. Sunt cu nervii la pamant si nici nu ma simt bine. Ar fi trebuit sa stau sa ma relaxez, nu neaparat in pat, dar, in loc sa fac asta, am venit la atelier pentru vreo doua ore”, a spus Mihai Albu pentru Ring.

“Am lipsit doua saptamani de la atelier, am o groaza de lucruri de rezolvat si nu pot sa ma ocup cum trebuie. Trebuia sa-mi iau concediu si sa-mi vad de sanatate, de alimentatie, de tot. N-am avut pierderi cat am stat in spital, dar sunt multe treburi administrative. La mine in firma sunt vioara intai, trebuie luate hotarari si semnate hartii, afacerea nu merge singura. Am 18 angajati care lucreaza doar manual”, a declarat el.

Fostul sot al Iuliei Albu a marturisit cu aceasta ocazie ca nu si-a refacut viata, dar ca nu exlude varianta unei noi relatii.

“As mai vrea copii, dar acum n-am nicio iubita. Sunt un barbat singur, iubite am tot timpul, dar n-am nicio relatie care s-ar putea transforma in ceva. Incerc, dar nu mi-am refacut deocamdata viata, n-am o relatie stabila si sunt liber. Recunosc, nici n-am cautat. Daca va vrea Dumnezeu, voi avea si o noua relatie”, a adaugat el.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare