Vedete din Romania

Mihai Albu, fara nevasta in cluburi

Celebrul designer de pantofi si sotia lui, Iulia, erau aproape nelipsiti de la evenimentele mondene. Numai ca, surpriza! Luni seara, Mihai a preferat sa-si lase nevasta acasa si sa vina singur la prezentarea ultimei colectii “ Quelle ”, care a avut loc la Clubul Belaggio. Si nu este la prima abatare de gen.

Familia Albu nu rata nicio prezentare de moda , nu de alta, dar Mihai, cel mai prolific designer de incaltaminte din tara, trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce creeaza colegii sai de breasla. De fiecare data la bratul sotului sau, Iulia este considerata una dintre cele mai elegante prezente de la petrecerile mondene.

Dar iata ca Albu a preferat sa-si lase, luni, nevasta acasa si sa vina singur la prezentarea colectiei de primavara-vara , semnata “Quelle”, de la Clubul Belaggio. Cu toate acestea, Iulia nu trebuie sa aiba motive de ingrijorare. In cele doua ore pe care le-a petrecut in club, Mihai s-a intretinut cu Kamara si Romica Tociu . Gurile rele sustin ca Albu nu-si mai scoate nevasta in lume, de frica sa nu declanseze un scandal similar cu cel avut cu Monica Columbeanu.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare