Vedete din Romania

#mihaela radulescu #ayan #elan schwartzenberg

Mihaela si Ayan, sarbatoriti in Monte Carlo

Mihaela Radulescu si fiul sau Ayan au fost sarbatoritii week-end-ului in Monte Carlo . Micutul Ayan, care a implinit sambata 5 ani i-a strans laolalta pe mama si tatal sau, Elan Schwartzenberg , dar si cativa prieteni de familie.

Elan si Mihaela au lasat deoparte neintelegerile pentru a fi alaturi de fiul lor, mai ales ca si Mihaela a fost aniversata. Fosta vedeta a Antenei 1 a primit de la fostul sau sot un buchet cu 41 de trandafiri iar Ayan o masinuta de teren cu telecomanda. La masa de pe o terasa din Monte Carlo, celor trei li s-au alaturat si cativa prieteni de familie care s-au distrat de minune cu aceasta ocazie.

Potrivit Libertatea, in timpul scurs de cand s-a mutat in Monaco , Mihaela a acumulat cateva kilograme bune, pe care intentioneaza insa sa le dea jos la sala de fitness de la parterul blocului in care va locui. Apartamentul, achizitionat de Elan pentru fosta sotie si fiul lor, este un apartament cu 5 camere, in valoare de 25.000.000 de euro, acest lucru datorandu-se si faptului ca este localizat pe cea mai scumpa strada din lume: Princess Grace.

Mihaela si Ayan nu s-au mutat inca in noul apartament din Monte Carlo. Acest lucru se va intampla abie spre toamna, atunci cand fiul Mihaelei va merge la gradinita, la una dintre cele mai selecte unitati de invatamant din Principatul Monaco, unde un an de studii costa 25.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare