Vedete din Romania

#interviu #copil #sarcina #mihaela radulescu

Mihaela Radulescu vorbeste despre noua sarcina

Mihaela Radulescu a vorbit in premiera despre o serie de lucruri care i-au marcat existenta cat si despre zvonurile cum ca ar fi insarcinata.

In cadrul unui interviu acordat in exclusivitate revistei Ciao!, diva TV a povestit despre relatia sa cu Dani Otil, despre ce inseamna pentru ea dragostea adevarata si ce ar determina-o sa puna punct unei relatii. De asemenea,  aceasta a  lamurit si misterul sarcinii sale.

Astfel am putut afla ca este fericita in bratele prezentatorului  de la Antena 1 alaturi de care o sa fie "cat o sa ne iubim la fel ca azi", dupa cum sublinieaza chiar ea si ca nu, nu este insarcinata.

"Iar circula [zvonurile]?! Stai sa ma gandesc – au trecut 6 luni de la ultima stire din gama asta? Ca asa apar aberatiile astea o data la 6 luni! Nu, nu sunt insarcinata".

Intrebata daca este fericita, Mihaela a raspuns ca da, este in limita bunului simt: "pe capitole. In anumite momente. Daca-ar tine necontenit, as fi acum la tratament, probabil".

Cel mai mult ii place insa faptul ca la Monaco se poate bucura in liniste si pace de anonimat. Astfel gateste, alearga dimineata fara sa se uite lumea chioras la ea, se joaca cu fiul ei etc.  Lucrurile simple ca acestea o atrag, in schimb isi pune meseria pe primul loc in topul celor complicate:

"Meseria mea, expunerea publica, stirile derutante si mincinoase despre mine, oamenii rau intentionat, femeile perfide, ticalosii fara motiv si...coafatul. Am un par foarte cret, pe care toata lumea mi-l vrea drept la poze sau la filmari. Asta nu e simplu deloc si ma enerveaza teribil."

Mihaela Radulescu va ajunge saptamana aceasta la Londra pentru a vorbi cu Eva Longoria in vederea organizarii unui eveniment caritabil la Bucuresti, la care actrita va fi invitatul de onoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare