Vedete din Romania

#mihaela radulescu #gimnastica #copilarie

Mihaela Radulescu, super picioare la 13 ani!

Daca n-ar fi renuntat la gimnastica ritmica, ar fi ajuns o sportiva renumita. Cel putin asa sustine Georgeta Donici, profesoara de la Clubul Sportiv Scolar din Piatra Neamt , care a avut-o eleva pe Mihaela Radulescu (pe vremea aceea, Țiganu), de la varsta de 5 ani pana in clasa a IX-a.

Mihaela Tiganu a absolvit scoala cu clasele I-VIII la Scoala Generala nr. 12, iar ulterior, Colegiul National Petre Rares in Piatra Neamt. Dincolo de orele de curs in scoala generala a fost pasionata de sport, dar mai ales de gimnastica ritmica.

“La varsta de 5 ani a fost selectata la club, date fiind calitatile care se cereau si pe care ea le indeplinea, segmente lungi, muzicalitate si mobilitate . Faptul ca am fost vecini si ii stiam parintii, tot cadre didactice , si cunoscandu- le programul m-au adus in situatia de a-i fi mult mai aproape. As putea spune ca a crescut si sub ochii mei”, povesteste Georgeta Donici, profesoara de la Clubul Sportiv Scolar din Piatra Neamt.

Continuarea in Libertatea

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului