Vedete din Romania

#Mihaela Radulescu Felix Baumgartner #relatii Mihaela Radulescu #vedete intern #showbiz #mihaela radulescu

Baietii rai din viata Mihaelei Radulescu

Femeile sunt atrase de multe ori de barbatii duri, iar frumoasele din showbiz nu fac exceptie. Una dintre ele este Mihaela Radulescu. Diva de la Monaco s-a cuplat mai nou cu celebrul parasutist Felix Baumgartner, despre care jurnalistii au aflat ca a fost acuzat de agresiune.

Dupa o casatorie scurta si nu tocmai fericita cu Stefan Banica Jr, un mariaj esuat cu Ellan Schwartzenberg, cel pe care l-a acuzat de agresiune, Mihaela Radulescu parea ca se cumintise. Timp de sase ani s-a iubit cu Dani Otil, prezentatorul matinalului de la Antena 1, un barbat cu 11 ani mai tanar decat ea.



Cei mai multi nu au dat nicio sansa cuplului, data fiind diferenta de varsta, dar si stilul de viata total diferit. Faptul ca ultimii trei ani i-au petrecut mai mult despartiti de mii de kilometri decat impreuna, dupa ce Mihaela s-a mutat cu fiul sau la Monaco, pare sa fi contat in ecuatia iubirii, astfel ca roscata a decis sa isi caute norocul in alta parte. Si l-a gasit se pare in persoana parasutistului Felix Baumgartner, cel caruia i-a luat recent un interviu.


Sursa foto: mihaelaradulescu.ro

Potrivit Mediafax, Baumgartner nu este nici pe departe painea lui Dumnezeu. El a fost cercetat in trecut dupa ce a agresat fizic un sofer grec, tragandu-i acestuia un pumn in fata. Avocatul lui Felix Baumgartner a marturisit, la vremea respectiva, ca judecatorii au facut o greseala: "Judecatorii au comis o eroare si nu au tinut cont de explicatia autoapararii", a spus Severin Irsigler.

Sursa foto: radardemedia.ro

"In timpul acelei altercatii, soferul de tir grec l-a lovit pe Felix Baumgartner, insa el a putut sa pareze lovitura. Aflandu-se in autoaparare, l-a impins pe sofer intr-o parte si l-a lovit peste fata in acest timp", a adaugat avocatul. Potrivit presei din Austria, soferul agresat de Baumgartner a declarat ca nu a facut altceva decat sa il impinga usor pe sportiv si ca a fost lovit cu pumnul in fata. In urma scandalului, parasutistul s-a ales cu o amenda de 1.500 de euro.

CITESTE SI:

Legatura incredibila dintre Andreea Esca si Klaus Iohannis
3 prietenii din showbiz despre care nu stiai. Iata in ce situatii s-au cunoscut vedetele!
3 vedete afurisite la TV, dar si acasa. Cum isi educa Chef Patrizia sau Ana Maria Prodan copiii!


Banica Jr si Schwartzenberg, cunoscuti ca agresivi


Sursa foto: libertatea.ro

N-ar fi primul barbat din viata Mihaelei care isi foloseste forta fizica atunci cand vrea sa rezolve ceva. Timp de doi ani, vedeta de televiziune a fost casatorita cu Stefan Banica Jr. Chiar daca a declarat intotdeauna ca a divortat dupa ce acesta a inselat-o, este de notorietate faptul ca artistul este o fire destul de agresiva. Cristina Topescu, o fosta iubita de-a lui Banica, a marturisit deschis faptul ca solistul a lovit-o, iar Andreea Marin a vorbit, voalat, despre agresivitatea fostului sau sot.

"Agresivitatea in viata de cuplu, raspunsul violent, reactii necontrolate in fata copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales ca ai un omulet alaturi care vede si simte, poate imprumuta acelasi comportament. Daca permiti sa se intample asta, e vina ta ca fiul, fiica ta va avea probleme. Nu as putea sa suport ca fiica mea va suporta ca cineva sa ii arunce o palma, cu sau fara motiv. Ei bine, nu! Mi-as reprosa ca parinte ca am suportat la randul meu", a marturisit Andreea anul trecut.


Sursa foto: libertatea.ro

Insa Mihaela Radulescu a fost casatorita si cu omul de afaceri Ellan Schwartzenberg. Mariajul s-a incheiat dupa patru ani, insa cu un imens scandal. "Ma aflu in situatia disperata de a fi amenintata in nenumarate moduri. Mi-e frica de puterea fostului meu sot. (...) Ma astept ca dintr-o clipa in alta sa fiu legata de maini si de picioare si sa mi se insceneze orice. Ma astept la orice minciuna publica si la orice noua umilinta. Ma  astept sa-i faca rau chiar si copilului nostru, tocmai pentru a-si demonstra nemernicia si pentru a obtine custodia copilului", marturisea, in 2008, Mihaela Radulescu, intr-un apel disperat adresat presei.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului